Pembaca Blog Ini...

Saturday, February 13, 2010

Nak Beli Tak?





Memandangkan di rumah kami sudah ada streamyx, maka kami nak tolak lah celcom broadband yang telah berjasa tak sampai setahun. Masih elok. Siap dengan kotak dengan waranti card, cable, resit beli segala bagai... Waranti ada 18 bulan. Kami mula pakai 26 Ogos 2009. So, baki waranti masih ada dalam setahun lagi. Speed 3.6mbps..

Kawasan kami ni memang tak berapa best sangat kalau pakai broadband ni. Kami memikirkan yang kami tidak perlu sangat broadband ini. dari menyemak mata kan, adalah lebih baik kami jual kepada sesiapa yang memerlukan. Jadi, kalau sesiapa berminat, boleh lah hubungi saya. Harganya sebelum runding ialah RM 150 termasuk pos. Yang pastinya, takkanlah saya nak jual lebih mahal dari yang baru pulak kan?

Sim card nya kena pi beli sendiri laaaa.. Sebab line atas nama saya tu saya dah terminate..

Kepada follower setia blog Hakikat Kehidupan ini, saya akan bagi hadiah percuma sebagai tanda kasih sayang saya terhadap kalian!

Jangan malu-malu! Kalau lambat tak dapat!

Email saya di norainiammran@yahoo.com

7 comments:

Sidratul Muntaha said...

hmmm
rm150 yerk ain?
nnti ku tnyer cik cam..
tpi den mana ade prepaid celcom..
ape2hal I text youlah nnti laling..

ekeke..
adiah?
apeakh itu?
adekah ayu ni dlm kategori yg setia jugak?
hihihihih.

~ain said...

ayu.. RM150 tu sesaja je letak. Kalau ayu betul2 nak, boleh runding lagi harganya.

yup.. mahunya tak setia! Kalau ayu, ain bagi 2 hadiah percuma.. heheheh

ise said...

nak beli nak beli!!!!

zh-ena said...

ena pun pki beruk band tu

~ain said...

abang.. mengada! =p

ena.. sama lah.. tp dulu laa.. sekarang tidak lagi.. hehhe

Zura said...

erm...menarik jgak kan...nti di pikirkan..

~ain said...

zura.. fikir jangan tak fikir!!