Pembaca Blog Ini...

Thursday, March 11, 2010

Mula kelam kabut!

Saya dah buat nota semua bab dari
bab 1-10 masa student cuti sem hari tu..
Perancang baik punya! (ala-ala Ziffi.. hihihi)
Angan-angan nak rilek2 masa student dah masuk kan..
Tak yah buat nota2 lagi..

Tapi, asyik bertangguh nak buat
back up
secara online
(simpan dalam email @ folder dalam email)

Sekali, haaaaaaaaaaaaaaaaaa...
hard disk pc
di opis ni buat hal..

Hari minggu ni masa untuk buat semula
nota untuk bab 6-10 yang tak de back up tu.

Sabar je laaaa....
Salah sendiri....

Sebagai pengajaran, lain kali.....
selesai je buat kerja apa-apapun...
kena buat back up serta merta...

Jangan bertangguh!

3 comments:

Tihara said...

ya betul tu...benda2 penting ni kena buat back up..kalau tak haru..

~ain said...

kak tihara.. ni tengah haru laaaa ni.. nasib baik dah ada sikit2.. kalau tidak..menangis laaa.. bab 6-10 tu setengah sem punya note tu...

zh-ena said...

kdg2 bila terjd hal baru kita nak buat back up bila ok pastu lupa lg la
selalu terjadi pd ena la

alaaa nnti la buat