Pembaca Blog Ini...

Sunday, April 11, 2010

Senaman 30 minit setiap hari


Petang tadi, balik kerja awal.
Lepas tu singgah ber jogging sekejap.

Tak berlari pun, kang sakit lutut kang.
[ahahah.. macam orang tua]

Jalan-jalan laju-laju je...
Sejam bolehlah 3 pusingan.
Satu pusingan adalah lebih kurang 1km.




Tau tak apa cik abang cakap bila tengok gambar ni?


Dia cakap, "Slim nya bini abang!"


{Semalam dia kata aku macam sofa!}


6 comments:

Tihara said...

lari laa dik..hihi..dlu mase akak duk kat serdang tgal kat apartment..kuss je mase tu, duk level 3..skang dah lame tk jumpe tangga :)

~ain said...

kak tihara.. itulah pasal. masa study dulu kurus laa sikit sebab banyak berjalan, naik turun bas pi kelas.. sekarang.... hahahah..

akak duk serdang dulu kat mana? rumah mak ayah ain kat taman sri serdang dekat dengan sek men seri serdang tu...

ise said...

wah pasni boleh lah kurus,kalo buat hari2

zh-ena said...

ena dah takder masa nak wat senam-senam skang nie

~ain said...

abang... ini bukan nak kurus laaa.. nak kasi darah jalan.. tak de la kebas-kebas kaki tangan dah..

~ain said...

ena.. takpe.. jaga anak tu kira senaman gak.. termasuk kerja-kerja mengejar umairah tawaf satu kedai!