Pembaca Blog Ini...

Friday, April 30, 2010

Tag Senyuman Menawan

Walaupun ianya tidaklah semenawan Kak Tihara,
saya tetap berharap agar Kak Tihara gembira.
Saya sudah menjawab tag nya..

Mau lagi menawan?
Hehehhe..
Tak boleh dah..
Ini je yang boleh saya buat!

Pipi tembam, sebab tu bila senyum pipi jadi ketul2..
Dagu berlapis, tak yah kecohlaa..
Itu penyakit keturunan!
ahaha


Ada banyak lagi tag nak kena jawab ni..

Adui..
Saya nak tag:

  1. Imah
  2. Icah
  3. Zura
  4. Has

4 orang je dulu.
Yang lain2 tunggu next entri laaa..

4 comments:

Tihara said...

owh, terharunyer ain jawab tag akak..senyuman ain tu payah nak cari taww, gigi siung tu buat senyuman jd manis menawan

~ain said...

hahah.. kak tihara.. inilah permaisuri bersiung ni.. bukan raja bersiung.. hahah

honeylanz said...

suspens sungguh n3 ni. sbb takut naik nama..hahhaa... has rs x de pic mcm ain tu... nnt has godek2...hehhehe tunggu....tp thanks sbb tag ;)

~ain said...

hahah.. has.. jawab jawab.. tp bila2 free laa. bukan ada due date pun. tak macam tender kan.. hahah