Pembaca Blog Ini...

Tuesday, May 4, 2010

Follow you! Follow me?


Hai... saya dah follow awak. Sila follow saya ye.

Kenapa tak
follow2 saya lagi?

Kalau awak tak nak
follow saya, saya buang awak dari list saya!

Laaaaaaaaaaa....
Saya tak pernah suruh sesiapa follow blog saya.
Saya tak pernah paksa orang baca blog saya.
Saya tak pernah pergi blog orang
pastu follow dengan niat saya nak
dia follow blog saya sebagai balasan.
Tidak.. tidak.. tidak..

Tak pernah sama sekali.
Ikut ikhlas laaa sesiapa yang nak follow,
follow laaaaaaa.....
Kalau tak mau, tak pe laaa..

Menakutkan je!
Siap main ugut-ugut gitu....
hehehe..


Ingatkan Cik Puan Lemongrass je yang kena macam ni..

10 comments:

honeylanz said...

ada ke? alahai... tp skrg has mmg x boleh nk follow org..sbb tenet sgt la weng weng gitu... kd2 nk drop komen sedas dua kn cuba byk kali :p

Mama Hanim said...

huhuhu.. tu la kan, tp janji saya dh follow n link ain kan..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

ain.. ada ugut cenggituh kerr?? aaiihhhhh.. payah nieee....

ise said...

ni misti bengong punya orang ni

Zura said...

pulak cm tue...sukelah kan nk follow ke x...ceh..

~ain said...

has.. memang tah apa-apa tah si polan tu.. sabar je laa.. tp kalau internet gila, eden mmg malas nak pi blog lain..

~ain said...

mama hanim.. tulah.. ayat dia tu macam apa je.. kalau nak suruh orang follow, rilek2 laaa kan.. ni main ugut lak..

~ain said...

mimie.. malas nak layan orang gitu.. lantak dia aaa..

~ain said...

abang.. hahah.. tak baik tau..

~ain said...

zura.. tah nye.. main paksa2 plak kan..