Pembaca Blog Ini...

Wednesday, May 19, 2010

Tag tah apa-apa

Ini tag A-Z namanya...A - Apa nak buat hari ini? Hmm... menyiapkan notes!

B - Banyak yang sudah beres, hanya dua bab yang kritikal sahaja masih belum selesai.

C - Cuba selesaikan dalam minggu ini juga. Oh, Mustahil..

D - Dalam hati saya, saya berdebar hendak melalui minggu depan. Mengapa? Rahsiaaaa.....

E - Elok betul kalau minggu depan tidak akan tiba. Biarlah terus minggu selepas minggu depan.

F - Fazrul, nama cik abang yang kedua. Dia ada tiga nama. Uii.. Nanti anak kami, biarlah namanya tiga huruf sahaja. ALI, ABU, AFI, ATI, MIA, TIA, LIA, NIA, SRI... Hahahah

G - Go..go.. chaiyok! HAAHAHAHA (ini memang tak de kena mnegena)

H - Hari ini mahu balik awal. Setiap hari kata nak balik awal, tapi sering jadi orang terakhir yang tutup lampu, aircond semua... Adui...

I - Ingin menjadi isteri yang solehah tapi, entah bila. Saya selalu berusaha.

J - Jauh betul saya meninggalkan mak ayah untuk menetap bersama suami di sini.

K - Kalau tidak kerana jodoh dan rezeki yang telah ditakdirkan-Nya, sudah lama saya blah.

L - Lampu kat bilik solat kat rumah tu, dah lama terbakar. Entah bila laaa cik abang mau baiki.

M - Malam-malam selalu sembahyang dalam gelap sebab lampu terbakar dah. Hmm.. tambah kusyuk ke?

N - Nak makan apa ye petang ni. Hmm... udang masak lomak pun sodap kan?

O - Orang kata saya garang bila pertama kali berkenalan. Ada juga kata saya ini sombong sebab saya selalu jalan tak pandang orang. Sebenarnya, saya rabun!

P - Payah lah nak ikut rentak orang ni. Senyum salah, tak senyum salah. Lantaklaaaa weee..

Q - Que Haidar, sejak kahwin ngan Linda Jasmine.... (Tak payah campur laaaa hal rumah tangga orang) ~Langsung tak de kena mengena!

R - Rasanya hujung bulan ni nak balik KL. Tapi, boleh ke? Boleh ke? huhuuhuuhuu

S - Saya harap, esok adalah hari Jumaat. Namun, telah ditakdirkan selepas Rabu, adalah hari Khamis. Kemudian barulah hari Jumaat.

T - Tak habis lagi ke mendalah ni. Adui.. Idea.. idea.. Please come to me, darling!

U - Untuk pengetahuan semua, saya adalah blogger tegar. Sejak dua menjak ni, rasa bosan pulak. Asyik dengan FB sahaja.

V - VIVA adalah kereta saya. Kereta pertama saya. Kereta kedua ketiga? Tak yah laaa berangan..

W - Walaupun saiz cincin kahwin dan cincin tunang adalah sama, mengapa cincin tunang sudah tidak muat langsung untuk disarungkan ke jari saya? Cincin kahwin masih ok... (walaupun, dah tak berapa muat dah)

Y - "Yang.." Itu panggilan cik abang kepada saya. Kadang-kadang beliau panggil saya 'Bini kawe'.. hahahah

Z - Zzzzzz.. (Tertidur selepas selesai menjawab Y) huahuahuahua


Haaaaaaaa..
siapa tak de idea nak update blog macam saya
sila lah buat mendalah ni!

6 comments:

chugie said...

adui.. mmg tag nthapeapenth ni.. heheheh:D

rajinnye awk jwb tag ni ye..

CkDs AhRa said...

hahah..menguji minda jawab tag nie...

Eyriqazz said...

fuhh..panjangnya tag....bsk ada entry pasal blogger tegar di blog saya..hik...sat je lagi..kol 12 malam auto publish...

P/s : Jika ada kelapangan dan keluangan masa, minta tolong vote untuk
saya...mudah saya...register ruumz, log in dan tekan like..Ini link nya:

http://projectalphagroup.ruumz.com/Videos/View.aspx?id=86944

~ain said...

chugie.. hahaha.. mmg tah apa-apa..

~ain said...

ckds.. hahah.. tergeliat laaaaaa otak aku menyiapkan.. hehe

~ain said...

eriqazz.. InsyaAllah...=)