Pembaca Blog Ini...

Wednesday, July 14, 2010

Imah, ini wallpaper yang mak cakap tu ke?

Ini entri lapuk...
hehehe
Hari tu pi makan McD kat Kuala Terengganu.
Tapi, bukan nak cerita pasal makan McD pun sangat.
Sebab tak menarik mana pun kan..


Cuma nak suh imah tanya kat mak..
"Ini ke wallpaper yang mak cakap kat abesam tu?"


Tu..... yang batu-batu sebelah kanan gambar...

Abesam kata, cantik kalau buh kat ruang tamu
atau ruang makan (ini along tambah sendiri)

Imah, tunjuk tau kat mak tau!!!


Ini laaaa penulis blog ini.Tersenget benget muka, dapat makan McD.
Maklumlaaa lama dah tak makan McD.
Yelaaa... makan fastfood selalu-selalu pun tak bagus gak kan.

Da da....

6 comments:

honeylanz said...

b/fast pancake mcD sedap..hohohoho

Zura said...

kelakarlah tajuk entry ain...mcm tgh ckp2 ngan adik je...hehehe

Sidratul Muntaha said...

ais ko ckp takmo minum
pasni tmbh lagi satu
takayh mkn fastfood.
ehehhe.

~ain said...

has.. sedap ke? tak pernah breakfast kat mcD.. hehhe

~ain said...

zura.. hehhe,, kena kasi bold sikit dekat adik. kalau tak, si imah tu pandang lebih kurang je.. ahhahaha

~ain said...

ayu.. skrg kurang dah makan fastfood.. dulu masa memula keje, mmg selalu..

skrg dah kurang, sebab fastfood jauh... lagipun, muak kan?

mmg dah memusuhi fastfood dah tp, kadang2 teeeeerrrrrrrr berbaik2 jugak laa... hahahah