Pembaca Blog Ini...

Tuesday, November 2, 2010

Hari ini hari yang hebat!

Assalamualaikum..


Apa khabar semua?


Semoga sihat di hari Selasa yang hebat ini!


Hari ni student sedang berperang dengan paper final subjek saya.
Tadi, masuk dewan exam kejap.
Tak boleh pi jalan ke meja student.
Jadi, duk meja ketua pengawas je..
Itu pun dorang dah duk main-main mata.
HAHAHAHA..
Kelakarlah dorang ni!
Malam tadi, ada yang send msg kat FB minta doa segala bagai.
Well, saya halalkan semuanya la..
Semoga dorang berjaya.


Hari ini jugak, hantar soalan Ujian 2..
Minggu depan pulak Ujian 2.
Kalau ada fail lagi, tau laaa apa haku nak buat.
HAHA


Hari ini masuk bilik punch card je orang Finance dah sengih-sengih.
"Meh, amik claim perubatan + perjalanan untuk bulan Ogos..."
Hahahha.. sangat lama!
Bulan Ogos dapat bulan November.
Bulan September dapat bulan Disember.
Bulan Oktober dapat tahun depan nun.
Tapi, biasanya bila akhir tahun...
Dapat sekali 2-3 bulan.
Sengih sampai ke tengkuk aaaa kan kalau gitu!
Hehehe


Minggu ini di negeri selain
Terengganu, Kelantan dan Kedah
adalah kerja 4 hari saja kan?
Hamboi, ke main lagi korang ek..
Korang sambut Deepavali ke? (>__<) Kami, macam biasa sebab Deepaveli jatuh hari Jumaat. So, no anjak-anjak cuti...


Ok laaa, saya hutang lagi satu entri (Hari Ketiga di Langkawi),
tapi nanti malam saya bayar!


Kepada pemenang contestku yang berabad lamanya.
Petang ni baru saya nak pos hadiah.


Ok..
Saya half day hari ni, sebab nak pi service WUH.
Service pertama (tapi mileage dah 3,000km).
Kami pakai 2000km je..
Lagi 1000km, siapa pakai?
~No komen~
( Lagak gaya seperti artis fofular)


(T___T)

6 comments:

Joy said...

W'salam..sihat...cam ne rupe senggih sampai tengkuk ye ain..hehhee

PUANSTOBERI said...

Kalo cuti Jumaat tak injak tp kalo cuti Sabtu injak kan?
Kiterang ada cawangan kat each state. Salu je lupa kalo ter call ari Jumaat tu..rupanya derang dah cuti. dan khamis pun balik awal kan.
Mmg heaven la keja 4 ari je mggu ni. Teheheheheh... :P

CkDs AhRa said...

sabo lah yer....lain kali wat pasword kat kete..hehehehehe

~ain said...

joy.. hahaha boleh cuba kalau mahu.. hehe

~ain said...

puan stoberi.. ye begitu laaa gamaknya! kami kerja 5 hari.. huk huk huk..

~ain said...

ckds.. hahaha takpe laaa.. dah takdir!