Pembaca Blog Ini...

Sunday, November 28, 2010

Tahu tak apam?

Korang...


Tetiba nak makan apam....
Betul punya terliur.


HAHAHAH
Saya minta resepi kat mak.
Mak kata mak lupa.
Google lah kan, apa lagi.
Tapi, ada kawan kasi resepi.
Ada lecturer saya dulu, yang sangat baik hati.
Siap bagitau kat Internet boleh cari macamana nak convert sukatan guna cawan.
Suka betul! Bising kat FB kejap je. Ramai datang membantu.


Tak sabar nak tunggu esok nak buat apam.
Tapi, cik abang kata.. esok kalau dia jumpa kat kedai, dia beli je.
Tak yah susah nak buat.
Sayang betul kat dia. (tetiba)


Apam ada banyak jenis apam kan?
Tapi, apam yang saya sangat teringin ini yang macam ni...


Terima kasih, puan blog ini untuk gambar apam yang mengiurkan

Tengah menaip pun air liur berkumpul dalam mulut.



Over, ke?
Alaa.. korang ni double standard la.
Takkan nak kena tunggu mengandung baru boleh nak ngidam kot?
heheh


PEACE!!!

6 comments:

CkDs AhRa said...

apam best kalu lembut..kalu keras kentung...tu rasa nak baling ke dinding tu..hahhahha

Joy said...

saya mengidam apam skrg jugak!

PUANSTOBERI said...

kahhh...'like' ngan statement last skali.. biasa la...org cam kita ni kalo sebut terliur ke hapa sure kaitkan dgn mengandung. hoho

~ain said...

ck..apam keras tu bukan apam.. itu batu kot.. hahaha

~ain said...

joy.. ahahah apam best kan> tetiba..

~ain said...

kak reen.. hahah tau tak pe..