Pembaca Blog Ini...

Thursday, February 17, 2011

Chaand Ne Kuch Kaha (The Moon Whispered Something)


Sabtu minggu lepas TV3 ada tayang filem Dil to Pagal Hai.
Saya macam,
"Waaaaaaaaaaaaaah.. ini filem fofular masa Bollywood tengah hot kat Malaysia ni."
Awal-awal tahun 2000 gitu.


Filem ni antara yang saya suka selain Devdas sebab lagu dia best-best.
Boleh kata semua lagu best lah plus Madhuri Dixit yang sangat lawoooooooo tu.
Memang tak faham lah apa maksud lagu tu seme kan.
Tapi, irama dia macam best.
(Tapi, kalau kat Youtube boleh click 'cc', kuar English subtitle)



Saya nak SANGAT tengok filem tu hari Sabtu lepas.
Tapi, macam malu nak ngaku kat cik abang.
Yelah, apa barang kan tengok filem Hindustan zaman sekarang ni.
Tak up to date aaaaa weh!



Saya diam-diam je amik kain baju yang berlambak-lambak tak terlipat tu.
Terus duduk depan TV, sambil melipat baju.
Dalam hati, "Janganlah laki aku suh tukar channel lain!"
=)



Sekali, ahkak tengok.... Ehhhhhh... dia pun sama naik gak.
Siap berjoget-joget lagi bila dengar lagu ni.........
Tiru Madhuri kat 1:33 tu!
(Sabooo je)







Lepas tu, pak mertuaku a.k.a abah call nak ajak pi Kuala Terengganu.
Dua-dua macam berat bont*t nak bangun bersiap.
Mula-mula, cik abang.. "Yang, lepas lagu ni laaaaa..."
Lepas tu, "Abang, lepas lagu ni laaaaa ek?"



Hahahaha



4 comments:

PUANSTOBERI said...

lagu2 citer yg semusim dgn pilem ni bes kan??

Tihara said...

asal akk terlepas pndang cite ni
padahal thn tu tngah asyik layan
bolly..

~ain said...

kak reen.. a'ah.. memang lagu2 bollywood dolu2 ni best. skrg tak berapa nak layan sgt filem2 baru ni. Pelakon2 baru pun dah tak kenal.

~ain said...

kak tihara.. pelik tu? Dil To Pagal Hai ni byk lagu2 yang best. Boleh kata semua lagu kita minat.. hehhe