Pembaca Blog Ini...

Tuesday, August 23, 2011

Checklist Raya lah, Peah oii..... =) UPDATE


Wah!
Berani kau buat checklist bagai ye, Ain!
Puasa belum tentu penuh lagi!
Sibuk ko nak beraya.
Hahahaha



  1. Baju melayu (SUDAH)
  2. Sampin (SUDAH)
  3. Songkok (DIA DAH BELI YANG 5 INCI)
  4. Baju kurung (SUDAH)
  5. Tudung (SUDAH)
  6. Duit raya (BELUM TUKAR~ DUIT RAYA WARNA BIRU DUA KEPING JE LAAA EK?)
  7. Kuih raya (DAH ORDER)
  8. Servis WUH (MINGGU DEPAN)


hahahaha
Beria-ia nak buat checklist bagai.
Lapan benda je pun..
Banyak yang SUDAH!


Lambatnya nak habis minggu ni.....




10 comments:

Zura said...

persediaan awal..xnk kelam kabut..

PUANSTOBERI said...

Akak pun checklist lebih kurang Ain - dan semenya berstatus 'sudah'.

hihihi... bes..bes.. :P

Sidratul Muntaha said...

Baju melayu (recycle)
Sampin (tak pyh)
Songkok (recycle)
Baju kurung (recycle sbb buat alteration)
Tudung (recycle)
Duit raya (belum tuakr tpi nka tukar2 biru2 nipis tu.biar gemok samul duit raya tu)
Kuih raya (adik aku sponser,aku beli kerepek dgn buat kek sendiri.setel)

*mesti tanya ape motip dpt bonus tak guna?
-sbb setot dpt taska baru.nak kena duit extra lagi!
adeh!

~ain said...

zura.. a'ah kan... hehehe

~ain said...

kak reen! amboi! bersemangat ye.. cargas je dah siap semua...

~ain said...

Ayu..
Baju melayu (recycle)~kalau elkok lagi ok laa.. laki aku, kesian dia.. dah lusuh2 dah sbb semua dia alternate buat pi masjid..


Sampin (tak pyh)~ masa nikah dulu dah tak in warna dia.. hehe


Songkok (recycle)~sama. masih baru. dia selalu pakai kupiah putih je..


Baju kurung (recycle sbb buat alteration) awal2 lagi aku dah tempah


Tudung (recycle)tudung pun bertempah.. siap dah.


Duit raya (belum tuakr tpi nka tukar2 biru2 nipis tu.biar gemok samul duit raya tu)~ amboi!


Kuih raya (adik aku sponser,aku beli kerepek dgn buat kek sendiri.setel)~bagus ko buat sendiri.. aku? jangan harap laa...


ko tak servis kete ke? Oh, lupa! kampung ko tak jauh mana... hehhee

Joy said...

best kan main main buat check list ni...jgn tertinggal sudah..jauh tu kg ni... ;)

zh-ena said...

byk jugak yg sudah buat yea..ena plak byk lg tak settle lg

~ain said...

joy.. memang jauh... kalau tertinggal, memang jenuh laaa..


ena... ala, berdua je pun.. tak banyak mana persiapannya...

ArELeEz said...

owh.. jelesnye! nak wat gaklah! ;P