Pembaca Blog Ini...

Monday, September 5, 2011

Hari Raya Semua Bagai Nak Gila

Raya tahun ni adalah sedikit sedih.


Last minit buat keputusan nak tukar plan.
Tak jadi raya Terengganu.
Hari Ahad tengahari bergegas ke Melaka.
Saya suka laaaaaaaaaaaaa....


Kita hidup berumah tangga kena bertolak-ansur kan?
Saya beruntung kerana memiliki suami yang baik dan manis.
(ayat bodek!)


Kami beraya tanpa baju sedondon macam dorang.
Orang lain merah hati, pink, merah...

Kami berdua je purple sesat.


Ini anak sepupu..
Kembar kecoh!
Dah lah sombong....

Ok, selamat hari raya ye korang!

Tahun ni tak mood nak bergambar ramai-ramai sebab ...
entah.... Tak de orang pun ajak amik gambar ramai-ramai...


8 comments:

pB said...

aIN


akak rasanya sepanjang 16 tahun kawin , baru sekali pakai baju kaler sedondon ...


he he he

Joy said...

mcm2 kategori gile ada kan? muahahhaha... sblm raya gile shopping, nak balik raya jem gile..hari raya..gile makan!! tp mmg best gile beraya ;)

PUANSTOBERI said...

ha..thn ni korang sedondon dondon - buat pertama tama kalinyer seme sedondon. kalo tak, dondon ikut pamili memasing je. hihi :>

~ain said...

kak PB... iye ke? kitorang dulu masa kecik2 tak de pun nak sedondon bagai.. bila seme dah besar2 ni tetiba ada lak sedondon tema semua ni..

~ain said...

Joy.. mmg gile.... hahaha

~ain said...

kak reen.. ye ke? kitorang je yang tak sedondon tahun ni sbb tukar plan last minit..

zh-ena said...

hahahhahah blh plak gitu..klu ena, ena plak yg kepoh nak ambil gambar :p

~ain said...

malas nak layan bergambar sebab baju kitorang tak sedondon.. hehehe