Pembaca Blog Ini...

Thursday, February 28, 2013

Sehangat Asmara.. Auwwwww! Hangatkah?



Seperti biasa, terjebak lagi dengan drama bersiri ni. Tapi, tengok online aje. Sampai hari ni, baru tengok episod 15. Kat Astro dah tayang sampai episod berapa ek? Tak tahu.... Tak ambil berat sangat. Dua tiga hari sekali baru tengok secara marathon.


Saya suka Ady Putra sebab dia ensem. Hahaha (takde sebab lain ke?) Saya tak suka Shah Jaszle tu sebab idung dia pelik. Boleh? hahaha Takde keje. 


Saya suka gandingan Rita Rudaini (RR) dengan Ady Putra. Tapi, suka babak diorang tua tua je. Tak suka masa RR kat Ostolia tu sebab tak seswai laaaaaa.. Sangat tua untuk jadi student muda mudi konon. Gelik je. Nampak sangat kematangan dia. Tapi, bila dia pakai tudung... lawaaaaaaaaaaaaa! Cik abang kata, "Apa lagi laaaaa Aidil Zafwan nak?" Saya jawab, "Entahlah, abang! Rumahtangga orang takyah sibuk.." hahahah




Lagi satu yang saya suka ialah lagu tema dia. Ratuku versi baru! Awie dan Adira AF nyanyi.. Saya kan memang suka Awie (tak termasuk dia bukak kelab malam ke apa). Suara Adira sedap sangat macam suara orang selsema.. heheh



Tak sabar nak tengok episod Misya jumpa papa dia. 
Aku rasa akan banjirlah empangan mataku nanti. 
Sentimental (mentel) di situ. 
Biasalah.. Kena lah menghayati, kan? 


Akhir kata, mampukah kekuatan cinta menyembuhkan duka lara?


Cewahhhhhhhhhhhhhhhhhh!! =D

4 comments:

Sidratul Muntaha said...

adil nk apma muda.
tak lobos
tu je motipnya dia nk ceraikan rita
ritakan tua dari dia
setended la
nk pucuk muda
ahahhaha
sakai la adik bradik tu
tak boleh blah
*aku klu kutuk org no 1.
jazlee?!
ramut mcm jembut kuda
lagi tak boleh blah.

Puan K said...

Hihihi... K pun ada wat entry pasal cite ni... hangatkan cite ni? hari2 sampai opis, 1st thing, search tgk dah yg upload latest episod ke tak.. Kalau ada, terus layan dulu cite tu, sbelum wat keje lain... hehe...Setakat arini ni K dah tgk sampai episod 18, part Misya jumpa papa dia.. touching betul tgk muka Zainal masa ni.. K tgk kat web ezany-kun.com...

zarena heeney said...

sudah semestinya hehehehhe

Mrs Z said...

dah lama x tengok citer ni .. sempat tengok online sampai episod 4 jer ...sobsob ... heee