Pembaca Blog Ini...

Thursday, July 24, 2008

pening kepalo...





aduih laaaaa aiii..

pagi ni bgn2 je pagi pening kepala ya amat...

sgt pening..


natijahnya.. bgn subuh jam 7.30..

tak daya nak bgn ..

bila bgn je berdesing telinga..

apesal laa.. time2 gini..time2 takde suami kat sini laa kepala nak pening..


bgn subuh 7.30..

kuatkan semangat gak g ngajar..

huh..nak drive satu hal lagi..

kepala punye laaaa dizzy..


pak mertua tegur..apesl muka pucat..

aku malas nak jawab

"lupa pakai lipstik"

tak pasti adakah jawapan itu kedengaran logik di telinga pak mertua ku yang dikasihi..


aku pun.. start kete..tunggu 5 minit.. ho ah ho ah sket..btul2 channel radio..

then.. bawak ah kete slow2 g kolej..


huh sungguh tak seronok kolej ari ni..

ari khamis tak ramai staff ada.. biasa ah cuti rehat..


bila laaaa aku nk cuti rehat ni..

kepala semakin dizzy..


ngajar business communication ari ni separuh chapter je (padan laaa kan ngan kelas 1 jam je)

operation management ari ni bagi kuiz je kat student..


very pening kepala..


tghari ni nak g bank jap..nk amik bank statement..


untuk ape?


masih perlu dirahsiakan..

5 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

salam aini...[bleh ker panggil aini nih]

he he he...thanks ya...sebab singgah kat blog yanie....

blog kamoo pun comel...soft jer kaler nyer..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

yanie add link awak dalam frenlist yanie...bleh kan..?

(^_^)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

http://www.shoutmix.com/main/ klik kat web nih....

Dato G said...
This comment has been removed by the author.
dato g said...

erkk..kenapa cik yanie ja yg komen nih..x aci x aci..sy nk panggil aini gak lah..ekekeke