Pembaca Blog Ini...

Tuesday, August 12, 2008

I like green soooooooooooo much!!!!!

Aku adalah seorang penggemar warna hijau yang teramat sangat.

Bak kata orang tu, penggemar tegar..
Bila g kedai baju..
mataku akan fokus pada warna hijau..
Bila tgk majalah ..sebarang majalah..
mataku akan tertumpu pada warna hijau..
Hatta..bila husbandku nak belikan pape pun
dia akan cari warna hijau.
Beliau pun dah terikut-ikut "kegilaan" ku terhadap hijau..
Beliau telah bersetuju dengan cadangan untuk memilih hijau sebagai tema perhiasan juga peralatan di rumah kami..
Cadangan sape? cadangan aku ler...
Beliau juga telah berkenan untuk membantu menunaikan permintaan ku
yang ingin memiliki "aset" yang berwarna hijau..
Dia tersenyum dan berkata
"aduh ..sayang...!! Hijau pun hijau laaa"(rela dalam paksa ni)
Terima kasih ye bang ye...
Ni yang bertambah sayang ni kat abang ni..
Kah kAH kAh..
Ayat bodek tak sudah-sudah...
Sume cite hijau hijau hijau..
dedolu minat sgt kat purple.. tapi tak sedar pulak sejak bila dah tukar "taste"..
Sampaikan baju kawin pun nak warna ijau..
hehehe..
aku yang decide segala2 nya tentang warna..
tentang tema di majlis pada hari itew..
sgt laaa berpuas hati..
sejak dulu impikan(@ berangan HAHAHAHAH)
nak nikah pakai baju warna krim..
nak kenduri warna hijau..
berkat usaha..berjaya juga..

hmm..pas ni nak ape pulak ye berwarna hijau?? mungkin..............
1) kamera digital sony (sila abaikan objek pink itew...)


2) kereta yang berwarna seperti ini.


bla bla bla....

2 comments:

of me said...

lawaaa betol kamera kale pink n ijau tu....agak2 berapa yer harganya?? cm berminat saja...hehehe

norainiammran said...

mm...harga nya dalam RM1k++ gak kot sbb kalo ikut USD harga nya dalam 300++.. Blum sempay lagi g sony store nak survey..