Pembaca Blog Ini...

Sunday, August 24, 2008

today's check list.......






MUST do today..........



  • confirm payment dgn supplier buku.. huh..bila aku order buka lambat dia anto..bila time dia nak kutip duit, laju aje...


  • draft soalan midterm UKM business & IT.... dah 3 hari dah buat soalan..tak siap2....


  • DRAFT SOALAN UTM (OM).. pening laaa..kelas tak start lagi..tp dah nak kene draft soalan..ape cer??


  • Attendance Report .. apekehe nye budak2 ni malas nk dtg kelas.. aku kene amuk dulu ke baru nak terkedek2 datang kelas..


  • make sure abang dah fax slip gaji kat anep untuk urusan pinjaman pendidikan dia.. huh.. budak ni kalo dia tak tunaikan janji dia nak belanja aku kek secret recipe, aku sembur dia ngan api naga.. hahahah


  • study BEP untuk kelas OM ptg ni..aku benci chapter yang ada calculation part.. aku rasa mcm malas nak eloborate.. hahaha.. bleh ke terus je bg tutorial kat bebudak tu??


  • amik borang claim elaun urusan rasmi..waaaaaahhh..dah bertangguh dekat 2bulan baru aku terhegeh2 nak buat claim.. ntah dapat ke dak dah..


  • complete the questionnaire from HR.. aduh laaa.. time aku bz ni laaa duk nak bg segala macam survey.. esok2 tak bleh?


  • prepare the slide for tomorrow class.. OM, OM dan OM.. segala2 nya OM..


  • apply cuti untuk 1 Ramadhan.. hahahah..actually tak confirm lagi.. sbb dlm minggu ni mungkin laaa encik perodua akan col untuk sain MOU..


  • pulang buku library.. menyemak je atas meja ni... bukan aku refer pun.. hahahah


  • find the free class for extra class in order to complete the midterm silibus.. huhuhuhhu..mati laaaaaa aku macam ni..


  • col mak... aku tau mak harapkan aku balik ujung minggu ni.. aku pun sedih gak kalo tak dapat balik..


  • check sume fail subjek sebelum blah dari opis ni


DAH .. DAH.. CEPAT START KEJE!!!



ATAU PUN MALAM BARU KO BLEH BALIK...!!!



waaaaaaaaaaaa..... pukul berapa aku bleh blah dari sini ni...!!!


amat laaaaaa tiada semangat...




2 comments:

Imran Yusuf said...

Bagus, selesaikan kerja denga segera dan jangan bertangguh.

Jangan lupa, guna ejaan lengkap dan penuh, serta elakkan ejaan singkat, insya Allah wibawa dan kredibiliti blog kita akan bertambah.

Dato G said...

kesiannya... banyak jugak nak kena buat eh...sabo2=)