Pembaca Blog Ini...

Thursday, January 22, 2009

Dizzy......

Kepala saya hari ini buat pasal pulaaaaa....
sangat lah pening...

Nyut nyut pening kepalaku..

Saya melantak spagetti kat Pizza Hut pagi tadi ... haduh...
Mula2 saya tak mau, tapi kesian lak suami saya.. dia kata...

"Yang, jom yang.. belanja abang spagetti yang...." ~ alah, aku pulak kene belanja (berbaur kedekut... ahahahhah)
Tapi, kesian lak tengok dia kan.. Ye lah, suami kita kan, mana kita sampai hati nak buat kedekut. Sebab selalunya saya dok ngepau dia je. Sesekali apa salahnya saya belanja kan.... HAHAHAHHAHA

Saya ni, kalau dah lama tak makan banyak, bila makan banyak macam2 hal laaaa..

Pening kepala laa..
Rasa nak muntah laa..
Ketat perut laa..

Biasanya kalau setakat spagetti large tu, saya bedal sorang je..
Small matter je bagi aku. ahahahhahaha

Tapi, tadi.... huh..macam nak nangis je mebodek suami saya abiskan makanan saya..
Suami saya tak mau sebab dia pun taknak "gemuk" ahahahhahahha
Lastly, tinggalkan aje laaaa kat situ.
(bukan amalan kami tau, makan tak abis.. tapi tadi memang tak bleh blah dah)

Suami saya mengusik..

"wah, lepas ni sayang buleh laaaa pakai baju tu..~ sambil tunjuk baju idaman aku kat satu kedai tu.."

:-( tapi..saya tak tau laaa samada dia mengusik ke atau dia memberi semangat...!!!

Saya kecil hati ni dengan dia..

2 comments:

ZH - Ena said...

jgn la kecik ati..suami ain bg semangat kat ain tu..

org lelaki selalu ckp direct jea takder maksud lain pun..

chayok chayok

norainiammran said...

Yelah, mungkin ain aje yang sensitip bebeno....