Pembaca Blog Ini...

Friday, February 27, 2009

dari rumah mak..

Saya bersiaran terus dari rumah mak di serdang..

Dengan hanya berbaring di atas tilam di depan tv, saya telah online..

Wah..sangat hebat lah di rumah mak ini kerana ada streamyx. Boleh online di segenap penjuru rumah..

Suami saya masih tidur. Kami bertolak agak lewat malam tadi. Pukul 9.30 malam baru bertolak dan hanya sampai di serdang kira-kira pukul 5.30 pagi tadi.. Suami saya adalah pemandu tunggal malam tadi..

Huagh..huagh.. kami sangat mengantuk. Tapi, oleh kerana saya telah berjejak kasih dengan laptop saya, saya sudah bangun awal..

ni haaaa.. sebelah ini, sang suami yang masih tidur...


Ngantuk benar lah nampaknya suami saya...

Nota Kaki: Kalau lah suami saya tahu saya buh gambar dia yang sedang 'seksi' ini..... heheh.. sori bobotku!!!

7 comments:

Tulip said...

hai...baru nk jenguk cni...hope suami ayah & adik ipar dh sehat...

u too tgcrae..

norainiammran said...

hai..cik tulip.. rindu rasanya pada cik tulip.. sepi tanpa entry.. macamana sekarang? sudah sihat?
moga cik tulip dan baby sihat ye..

zh-ena said...

dh smp dh..cian kat cik abg drive sorg2..klu ena pun layan jea tido heheheh

norainiammran said...

ena.. ye lah dia yang nak drive sorang.. ain nak tologn drive dia tak nak. sebab malam-malam dia tak berani nak bagi ain drive sebab ain rabun malam..

Mrs LVoe said...

hehehe.. if dia tahu sure u kena guling mlm nie.

salam ziarah. nnt mlm lagi sha singgah.. nk khatam blog u nie

Aida Narina said...

Hi there:)

Nice knowing u! Just dropping by to say hello and do visit my sales blog :). We have square and oblong Tie Rack scarves.

This is So Fashion. :)

norainiammran said...

sha...dia tak tahu.. dia tak layan blog blog ni.. tapi, kadang2 dia singgah jugak. TQ sebab sudi nak khatam kan blog saya yang tak ada pape ni..

Aida Narina... will visit u soon!!