Pembaca Blog Ini...

Tuesday, March 17, 2009

Bzzzzzzzzzzzz mode..

Minggu kritikal..
Walaupun kritikal, saya masih sempat buat header baru..
Imah, aku sudah pandai buat header.. Tapi, cikai2 laa sebab nya aku tak sempat..
  1. Tanda paper DDG
  2. Isi markah, update MKK MKF
  3. Dokumen MQA _ Last Call ~ sakit jiwa aku melayan bendalah ini..
  4. Fail DDG_ lawatan kualiti
  5. Slide MGM2101- update + print
  6. Slide MGM1144- update + print
  7. Fail MGM2101 - berterabur la sesangat fail aku ni.. Sudah ngajar haaa... campak lagi merata-rata nota...sekarang, kau rasakan!!!!!! ~salah sendiri
  8. Buat claim outstation ari tu.. MALAS nya nak pergi jumpa HR. Aku rasa macam berasap telinga je bila terpandang *&%$# tu...
  9. Jumpa E. Irwan pasal silibus DDE ~ aku benci laaa!!!!
  10. Set hari bila nak buat Test 1 untuk DDG ~ sakit hati aku dgn bebudak ni laa, time aku nak buat test ada je alasan. Kerja aku bertangguh sebab dorang ni je.. Kang aku bagi markah '0' kang baru tahu..
  11. Kelas MGM1144 petang ni.. Arghhhhhh!!
Saya akan cuba buat entry ye.. Mungkin petang-petang nanti laa kan..
Tak pun malam ni kalau Ikan Tawar untuk Lego sudah siap BAB20..

((saya rasa mungkin kerja-kerja saya yang di atas ni terpaksa di bawa ke rumah laaa))

~Taip laju-laju... Kalau salah ejaan, jangan marah haaa.....

4 comments:

zh-ena said...

cantik la ain wat header tu..ajar la camner nak wat..

ok jea ejaan ain..cehhh cam cikgu plak heheheh

cpt2 siapkan keja pastu blh update blog :D

cik imah said...

ececehhh~
sudah mju..
:PP

Mrs LVoe said...

aah mmg cantik.. ajar la sha skali ;-)

typed laju2 tnp sbrg error. kelassss

norainiammran said...

Ena.. header tu update melalui web picnik.com walaupun kerja banyak, tapi 'curi masa' nak update.. ahahah...

Imah.. Maju..!!! hiarghhh... hiarghhh..

Sha.. sha pergi kat we picnik.com! Ain belum sempat explore lagi. Sikit-sikit baru...

Tak da error ke, sha?? Tak perasan pula!!