Pembaca Blog Ini...

Monday, April 13, 2009

Pernah tak rasa macam yang saya rasa ni??


Pernah tak kalau dah banyak kerja sangat, rasa tak da mood nak buat kerja..
Lepas tu, rasa macam nak duduk je termenung tanpa buat kerja..
Itu lah, yang saya alami sekarang..
Cuma, bezanya.... Saya tak duduk termenung saja tanpa buat kerja tapi, saya jawab tag...

hahahahhaah ((((gelak sebab nak sembunyikan tensen!!!)))

things found in my wallet
1. IC
2. Medical Card
3. ATM card - macam-macam ada.. Bank Islam, CIMB, Maybank, Affin Bank.. Tapi, yang ada duitnya cuma CIMB dan Bank Islam.. hahahhahhampeh..
4. Driving Licence
5. Duit.. Kadang-kadang ada..kadang-kadang tak da.. Ntah lah, apesal tah kalau nampak je duit dalam wallet tu, mesti nak belanja.. Sebab tu, saya biar je tak de duit.. hahahhampeh

5 favourite things in my home

1. Bantal bucuk .. hahahha.. ke mana-mana mesti bawa kalau nak pergi bermalam laaa...
2. Sofa Ikea.. rasa nikmat je baring atas sofa lepas penat mengadap laptop..
3. TV
4. Magazine Collection
5. Dapur.. makan..makan..makan..


5 things I’ve always wanted to do 1. Ikan Tawar
2. Sihat luar dan dalam
3. Shopping penuhkan barang-barang dalam rumah
4. Anak.. hahahahaha...

5. Honeymoon..

5 things I’m currently into
1. Blogging
2. Tunggu student. Janji nak datang jumpa for consultation.. tapi, dah pukul 5.15 tak da nampak batang idung..
3. Kerja
4. Student
5. Student... adoi laaa.... teruk nya student aku ni...

5 person yang nak tag
tak nak tag sesiapa...

~tiru sha.. buat tulisan warna-warni.. hhhehehhe..

3 comments:

zh-ena said...

duit dlm wallet heheheheeh
selagi ada duit dlm wallet selagi tu la tangan gatal nak kuar belanje..

Mrs LVoe said...

tgok ade ikan tawar tu makna yea ikan air tawar ke dear? sha tringin la nk mkn.. sedap if buat sambal or bakar mkn gn kicap. pergghhhh

norainiammran said...

ena.. Memang pun.. Menyampah!! Kalau tak de duit, tak pulak rasa nak membeli.. hihii

Sha.. ikan tawar tu?? memang sedap...