Pembaca Blog Ini...

Monday, June 15, 2009

Macam-macam Anonymous

Anonymous said...

eh awak pi lah jumpa doc cepat2..jgn tangguh2..sy tgk awk suka tangguh2..tak elok lah..pk lah masa depan keluarga..kesihatan dan bentuk badan seorang isteri penting utk kesejahteraan keluarga..its not just about u seorg jer...

Saya highlight kan komen ini sebab si penulis komen tidak menyertakan nama ataupun link nya.

Saya bukan terguris, tapi sudah banyak kali saya dapat komen dari Anonymous seperti ini. Dan komen nya mostly membuatkan saya rasa tidak selesa.

Saya harap, lepas ni tak ada lagi laaa komen dari Annonymous nama Anonymous ini tak best laaa.. Sebab kan lebih seronok kalau kita saling bertukar link. Dapat banyak sahabat di alam cyber.

Memang saya tidak memiliki bentuk badan yang cantik, tapi suami saya masih mengatakan saya ini "hot" .. ahahahah

Memang saya sentiasa fikirkan masa depan keluarga saya dan saya tidak memerlukan Anonymous seperti ini untuk bercakap mengenai keluarga saya.. Kalau Anonymous ikhlas memberi teguran, sememangnya tak jadi masalah untk meletakkan link di setiap komen nya.

Kan.. kan..kan??

Ok, tata..

11 comments:

Mrs LVoe said...

laki kita badan naik nape kita still sayang yea?? ermm oleh itu pk2 la

[yAN!e][pUTraJAya] said...

dulu blog yanie pun selalu kena ganggu dengan Anonymous....
lepas tu yanie hanya benarkan orang yg ada akaun blog jer komen di blog yanie...

yanie pernah dapat komen dari Anonymous yg sungguh sedeh....buat tuduhan yg mcm2...

hanya KESABARAN jer ada dalam hati nih...dugaan bergelar BLOGGER...

~Eila @ Along~ said...

sabar je la ain..kak eila just ignore saje...if die tegur tu tak ikhlas, pk positif saje..maybe die pemerhati kite dr jauhh...amik masa nak kenalkan diri kot..hehe...jgn stress ye...

ise said...

mangkok mana plak komen2 bini aku ni,datang depan ah kalo brani

honeylanz said...

hmm..pemalu kut si Anon tu ;)

kamikaze501 said...

biasa la tu...!!! saya pun sama jugak ade orang mengutuk saya, siap lagi dia boleh maki hamun dan kurang sopan dalam blog saya... orang klu mcm tu buat bodo jer.. jgn layan sangat... ade jer komen buat sakit hati delete jer...

~ain said...

sha.. itulah pasal kan.. yang penting kita tak kacau orang kan..

yani.. asam garam menjadi blogger.. tapi, sejujurnya.. ain tak pernah komen yang teruk-teruk kat blog orang dan ain tak pernah menjelma jadi Anonymous tau.. heheh

~ain said...

kak eila.. eleh.. malu malu kucing pulak dia kan.. heheh.. ain tak stress pun, cuma rasa tah apa-apa tah diorang ini..

abang.. tak baik cakap orang mangkuk tau.. heheheh

has.. si Anon? ye lah.. pemalu dan tiada hidung kot..

kamikaze.. ye lah.. diorang pandai je nak komen orang, kalau orang komen dia kang takut lak kan.. sebab tu laa diorang segan nak buh link.. berselindung tak tentu fasal..

kalau buh link kan bagus.. at least kita nampak keikhlasan nya kan..

zh-ena said...

delete terus utk komen yg buat kita sakit hati

~ain said...

Ena.. Lepas ni ain akan delete laa... sakit jiwa laaa diorang ni..

~ain said...

Ena.. Lepas ni ain akan delete laa... sakit jiwa laaa diorang ni..