Pembaca Blog Ini...

Wednesday, June 24, 2009

Deco bersama Eric

Hari ini, saya nak berangan sikit...
Bukan nak berangan apa..
Saya nak berangan rumah saya menang
Peraduan Deko Bersama Eric tu..
Boleh laaa rumah saya yang begini..

menjadi begini...

Cantik kan puan-puan semua..
Nampak simple tapi ada kelassss!!

Alaaa... tak pe nak berangan pun.
Berangan bukan kena bayar pun kan kan kan...?
hihihi...

3 comments:

honeylanz said...

betul2. x salah berangan
has suka modern contemporary yg ringkas gak..

zh-ena said...

ena pun selalu tanyer hubby
jom la try msk deco bersama eric..hubby ckp tak payah tggu dah ader umah sendiri baru msk..agaknyer time nak msk tu, dh takder rancangan nie pun :P jelir lidah kat hubby wpun tau confirm kena cubit

~ain said...

has.. cantik kan.. seronok je rumah dah cantik!!

ena.. tu lah ena...kalau dah ada rumah sendiri baru best sket nak berhias.. ahahahah.. bleh gak main jelir2 lidah ye..