Pembaca Blog Ini...

Friday, June 19, 2009

Gambar semalam

Ini antara gambar yang saya ambil semalam.
Kan saya pergi ke tempat yang orang nak buat shooting tu semalam kan...

Kota lama.
Mungkin nak memberi gambaran sebuah kubu.
Ia diperbuat dari polisterin tau.
Yang jenis tebal tu, mungkin macam dalam game show BOLOS tu..

Ini macam gerai-gerai kecil yang biasa kita tengok
dalam filem-filem Melayu lama.
Batang-batang kayu ni semua dari konkrit.
Tapi dibalut dengan kulit kayu untuk nampak macam zaman dulu-dulu

Hari ini saya mahu pergi jalan-jalan lagi.

Tapi, sekarang suami saya tak ada kat rumah.
Dia pergi melawat orang meninggal di Jertih.
Pak sedara dia punya ibu mertua meninggal dunia pagi tadi.
Saya tak pergi sekali sebab saya lemah semangat!!

heheheh ~alasan

6 comments:

Mrs LVoe said...

cantik yea

~ain said...

memang cantik sha..

zh-ena said...

byk nyer tempat yg digunakan..mesti besar keluasan yg diperlukan utk wat shooting filem nie kan

~ain said...

ena.. kawasannya tak luas sangat pun, tapi dalam pembinaan smua tu. Mungkin ada lagi penambahannya..

Teruja nak tengok cerita tu nanti..

hAnIsAh_aMmRaN said...

along...nnt bwk la aku g tmpt niii....cm best jeee

~ain said...

icah.. kang kalau aku nak bawak kau datang tempat ni shooting filem tu pun dah habis.. macam na??