Pembaca Blog Ini...

Wednesday, July 22, 2009

Pernah tak rasa?

Pernah tak rasa kecil hati hingga rasa seperti dah tidak ada hati?

Pernah tak rasa sakit hati hingga peritnya terasa sampai ke tulang?

Pernah tak rasa sedih sampai rasa nak menangis meraung-raung?

Pernah tak rasa give up hingga rasa nak pergi jauh dari tempat anda berada sekarang?

Pernah tak rasa tertekan sampai rasa nak menjerit sekuat hati?

Pernah tak rasa bosan dengan hidup hingga terasa macam mati lagi baik?

Pernah tak rasa menyampah hingga terasa macam nak ludah muka orang?

Pernah tak rasa terluka hati hingga pedihnya menusuk masuk dalam segenap anggota badan?

Pernah tak rasa marah sampai nak maki hamun orang?

Pernah tak rasa bagaimana menaip entri sambil menangis?

~~~~~~~~~~~

Dah tak de idea!
Flying to the class without any mood!

9 comments:

zh-ena said...

pernah alamai situasi mcm tu..

honeylanz said...

pernah!! apa2 pun byk2 kan sabar ;)

Zura said...

mesti tgh kekeringan idea nie....atau saje nk membebel...

abg meor said...

Salam Ain
Lamanya kita bertanya khabar ..
Ain apa khabar skrg?
Bagaimana dengan kehidupan Ain skrg?
Semoga Ain sentiasa di dalam kebahagiaan bersama suami tersayang.

Entry Mengimbau Kembali Saat Yang Lalu itu adalah untuk mengenang kembali keterlibatan abg meor kat fp dan entry yg paling ramai komentor. Apapun abg dah masukkan entry Custom Album Buat Ain & Syam kat entry Mengimbau Kembali Saat Yang Lalu.
Terima kasih banyak kerana ingat kat abg meor.

~ain said...

ena.. ye laaa..hidup ini ada pasang surutnya kan.. baru laa berwarna warni hidup kita.

has.. ye, sabar itu sebahagian dari iman.

zura.. tengah-tengah nak membebel, tetiba kematian idea.. begini laa jadinya!! heheh

abang meor.. hmm... takkan lah nak lupa salah seorang insan yang pernah berjasa pada kita kan?

Mrs LVoe said...

pernahhhhhhhhhhhhhhhhhh!! bile rasa down & xde mood :-(

~ain said...

sha.. memang kan.. kdg2 dalam hidup kita ni ada satu masa rasa down gile... Tapi, ingat Allah banyak-banyak sambil istighfar..

abang said...

Kalo jadi camni,hangin satu badan ah

~ain said...

abang.. tahu tak pe...