Pembaca Blog Ini...

Thursday, July 23, 2009

Yeah.. Yeah... Hari ini Hari Khamis...

Seronok betul saya bila tiba hari Khamis..

Sebab esok dan lusa adalah cuti!!

Nak pergi swimming...
ehehe.. Tapi, suami saya kata, tak bagus pergi selalu sebab situ kawasan hutan.
Alaaa... dia dengki sebenarnya tu sebab dia tak pandai berenang!

Minggu depan kerja macam biasa.
Harap dapat habiskan 2 chapter minggu depan sekaligus.
Ye lah, sebab lepas tu 3-5 Ogos, kena pergi kursus lagi.
Seminggu dah kelas miss kat situ!
Dah lah 3, 4 dan 5hb tu hari Isnin, Selasa dan Rabu...
Hari paling kritikal bagi saya, sebab kelas 6 jam non-stop..
Mati laaaa kena ganti nanti!

Ahad ni, jadual free.
Harap boleh buat latih tubi untuk calculation part.
Seronok bila kita masuk kelas, dah lengkap dengan preparation.
Student kolej ni, agak kritikal sikit.
Kalau tak, jangan harap nak perform well dalam exam..

Saya nak sambung belajar laaa, tapi siapa nak taja?
Saya tak boleh buat full time sebab saya tak nak berhenti kerja.
Tapi, kalau part time.. berapa lama baru boleh settle semua kan?

Kita harus fikirkan cara bagaimana untuk menjadi insan terbaik di masa akan datang.

Hmmm..
Kursus.. kursus.. kursus..
Bagi saya tak ada masalah pun, sebab saya boleh balik rumah mak.
Nak makan kacang sambal mak..
Nak suh mak buat coklat candy..
Nak makan puding roti mak..
Nak makan semua yang mak masak...
Masak merah, masak sup, masak kicap, masak sambal, masak lemak...

Nak tanya Naim lagi, apakah itu Bakugan Baboo...?
Nak tunjuk kat Imah beg Burberry!
Nak bagi mak tudung yang dikirimnya..
Nak buat macam-macam yang saya tak boleh buat kat sini...
Nak

Ahaha..
Dah lah, sebenarnya..
Saya tak de idea best nak kongsi dalam blog.
Tu yang bebel-bebel tak tentu arah ni..
Saja je, kang kalau i tak update kang,
u ols rindu pulak kat i... :-)

Tata..

7 comments:

honeylanz said...

hehehe..jgn lupa bakugan naim tuh..tak tau dorang main benda tu mcm ni..tp layannn kan aja si ac ni...Ain beli yg ok skit price dlm 49.90 - 79.90 Ac nye 3.20 aja..heheheh

[yAN!e][pUTraJAya] said...

yanie pun tak pandai berenang
huuhuu......

abang said...

wah ari minggu leh tido lambat,main intenet

~ain said...

has.. itu laa.. berkali-kali duk suh beli bakugan.. pening laa nak mencari kat kedai tu nanti..

yanie.. yanie boleh masuk kumpulan hubby ain laa.. ahahah kalau tak pandai berenang, boleh belajar.

~ain said...

abang..kena belajar laaa, bang. Tak leh main internet,, ahahahh.. yok yo ooo je..

zh-ena said...

klu tak update mmg ena akan rindu..misss u la :D


mmg best kan klu dpt blk umah mak..mcm ena yg tak jauh sgt pun nak gak blk selalu umah mak ngihhhh

~ain said...

ena.. rindu kah? heheh

rumah mak kita laa paling best.. Nanti ain tahun ni akan raya tanya mak.. sebab raya kat tganu.. huuhuuh