Pembaca Blog Ini...

Monday, September 28, 2009

Bila mula kerja....... sakit pun datang lah ye, sayang?

Adui.. Semalam ambik cuti lagi.
Hari ni lepas hantar mak dan naim terus masuk kerja.

Halahai.. ada jamuan raya pulak hari ni.
Macam mana boleh lupa ni..

Tapi, tak de selera langsung nak tengok semua makanan..
Makan 3 cucuk satay..

Tak sabar nak balik Serdang hari Khamis ni.
Lepas tu nak terbang ke Sabah...

Ok.. saya ada banyak kerja hari ni.
Nak pi kelas, tapi buku tak baca lagi...
Notes tak prepare lagi.
Mati laaaaaaaaaaaa..

ok bui

5 comments:

Zura said...

dh terbang ke sabah tue ingat2lah kite kat semenanjung nie erk..

honeylanz said...

cuti2 msia gitu!

~ain said...

zura.. InsyaAllah..

has.. cuti2 malaysiaaaaaaaaaa... nyanyi lagu ct nurhaliza tu.. hahahah

zh-ena said...

blh la jumpa klu blk serdang jap

~ain said...

haaa.. ye lah.. kalau ada masa free.. cuti kali ni pendek je.. ahad isnin je.. selasa kena kerja dah sebab hari tu student cuti lama kan..