Pembaca Blog Ini...

Sunday, September 27, 2009

Aim yang tah apa-apa..

Banyak aktiviti yang si Naim ni buat
sepanjang lima hari berada di rumah saya.
Esok dah nak balik dah..

Beli mainan.
4 hari duduk sini, dia asyik laaa berulang alik kat kedai runcit depan rumah saya.
Setambun dah mainan dia..
Saya bagi RM10 habis sekali jalan je.
Duit mak jangan cakap laaa... Berpuluh-puluh dah.
Sabo je laaaa ada anak macam ni. Bengkok oooooo.. hahahaha
Macam-macam dia nak beli.

Lepas tu makan.. makan.. makan..
Tengok TV tak abis-abis.
Berebut-rebut remote control dengan mak.
Mujur lah tak langgan channel kartun tu.
Kalau tidak, meletup laaaa tv decorder Astro tu nanti... Kah kah kah..
Yang tak tahan, tadi bawa pi kedai.
Jumpa ketayap putih terus nak beli.
Siap pakai time nak tengok tv.
Esok nak naik bas pun nak pakai kupiah tu.
Tak boleh blah laaa ini budak..


Dia terpengaruh dengan
"Haji.... Haji.. Haji Mustafa..."
Alaaaa... iklan drama Qalesya kat Astro tu laaaa.. hahahah.
Mak kata, sejuk perut ibu mengandung.. hihihi

Petang tadi bawak mandi sungai.
Tapi takut-takut nak mandi sebab tak de kawan..
Mandi sungai pakai selipar.
Tak ganas langsung.. =p


Apa-apa laaa si Naim ni.

Semoga Naim jadi anak yang menjadi kebanggaan mak dan ayah.

4 comments:

.imah. said...

ahahaha, AIM!
rindu aim ohh. haha.
haji mustafa ape kejadah?
haha. xDD

Rantong said...

Nice blog. Informative & impressive content.
______________________
View Profile: Rantong™

honeylanz said...

mesti senyum taukeh kedai runcit tu bila nampak muka naim kan ;)
kids mmg mcm tuh.. ac pun sama!

~ain said...

imah.. haji mustafa tu budak kecik yang masuk sekolah agama dalam drama astro laaa.. mmg laaa ko tak tau.. Tapi, naim memang tak boleh blah..

rantong.. TQVM.. hehhehe

has.. taukeh tu rasa heaven je bila si naim ni ada sini.. duit mengalir deras je masuk poket dia.. hahaha
budak2 mmg macam tu, kita orang dewasa laa amik peranan mengawal apa yang patut kan..