Pembaca Blog Ini...

Thursday, September 10, 2009

Cuti Raya yang Lumayan!

InsyaAllah kita akan beraya pada 20hb ini..

Saya dapat cuti free dari 20, 21, 22, 23 dan 24 September...
Lumayan.. Lumayan...


Oh.. Seminggu beb... Seminggu...
Tanpa menjejaskan annual leave...
Seronok kan?
Dah lah annual leave belambak lagi..
Sape nak? Meh saya nak jual cuti.. ahahha boleh ke?

Lebih seronok lagi, beraya dengan bonus beberapa bulan gaji!!!
Alhamdulillah... Syukur Nikmat...
Itu lah pentingnya menjauhkan kontroversi dan meningkatkan prestasi..
(dah macam Melodi!)
Wah.. prestasi kah? Takpe, semua harus dipertingkatkan..
Tapi, harap berat badan tidak semakin meningkat lah...

hehehehe..
Noraini.. sila berhemah...
Berpada-pada..
Roadtax insurance kereta kena renew hujung tahun ni..
Tolong.. tolong.. jangan lupa diri!!
~sambil tarik nafas..

6 comments:

zh-ena said...

seronoknya dpt bonus

~ain said...

ena.. seronok la.. syukur Allah sudi murahkan rezeki tahun ni.. Semoga kita sama-sama menyambut raya dengan penuh berkat!

honeylanz said...

kasi la AL kt has skit. ada 3.5 hari je nih...huhuhu ngam2 utk raya

~ain said...

has nak Al ke? amik laaa has kalau boleh.. takpe.. next year, simpan cuti banyak2...

Zura said...

hehehe...dpt bonus kena plak berjimat tuk road tax..

~ain said...

zura.. ye lah, kena berjimat cermat laaa...