Pembaca Blog Ini...

Monday, October 19, 2009

Coba kau coba..

Eh, macam Faizal Tahir pula..

Sorry..


Walaupun sibuk sedikit hari ini, saya coba juga jenguk blog..

Hari ni tak banyak cerita, sebab banyak kerja.
Lawatan kualiti dari UiTM dan UTM..

Malam-malam kang laaa saya coba update.
Itu pun kalau ada cerita dan kalau rajin nak cerita.
Malam nanti saya coba laaa jalan-jalan blog u ols semua.

Sebenarnya, cik abang telah coba mencabar saya supaya sehari tidak mengadap laptop.

Dan sememangnya saya coba..
coba....
dan terus mencoba..

Nak buat macam mana.
Penyakit ini adalah penyakit keturunan..

Pelik sebenarnya.
Kenapa faizal Tahir cakap "Coba"..
Kenapa tak "cuba"?
Best sangat ke sebut "coba"..
Tak best ke sebut "cuba"
?

~Ok.. nak pi meeting dengan wakil UTM.
tata..

2 comments:

Zura said...

marvelous lah ain klau sehari xngadap p.c..gempa kot nti

~ain said...

hahah.. zura.. ain pun tak yakin yang ain mampu lakukannya..