Pembaca Blog Ini...

Wednesday, November 18, 2009

Ayah ajak pi Langkawi

~Autopublish

Lepas pi Sabah, hari tu.. ayah dah macam gian nak bercuti pulak.
Asyik cakap pasal nak pi bercuti ke sana ke mari.
Tak pelaaa.... Saya lagi suka.. heheh

Al-maklumlah royalti masyuk kan ayah kan? kan? kan?..
Sibuk je saya ni membicarakan hal royalti orang.
Royalti saya entah kan ada entah kan tidak, kan?

Terbaru...
Ayah dah book flight ticket ke Langkawi untuk satu family.
Murah saja. Yang promo package tu je..

Tambang untuk saya dan cik abang berdua baru RM100.
Tak perlu anda kedip-kedipkan mata kerana figure 100 itu memang betul.
RM100 untuk pergi dan balik tau. Promo package laaa katakan.
Harga ticket dua hala Kuala Terengganu-Kuala Lumpur pun RM196.
Naik VIVA ke KL dari sini pun lebih kurang jugak laaaa termasuk petrol tol semua.
Tapi, kalau drive kan penat. Lama pulak tu nak sampai.

Tahun depan baru pergi. Lambat lagi..
kecoh je lebih
Tips:
Bercuti sekeluarga bukan sahaja menyeronokkan,
malah dapat mengeratkan ikatan kekeluargaan!

9 comments:

honeylanz said...

iye. tempah awal² dapat harga yg mcm x caya aja...seronok g langkawi...

zh-ena said...

mmg murah la harga tiket tu..tak pernah lg jejak langkawi

~ain said...

has.. ni yang tak sabar nak tunggu tahun depan ni!

ena.. book awal2 laaa tiket, murah je jadinya. silap2 lebih murah dari naik kereta sendiri. bolehlah duk hotel 5 bintang sebab tambang flight dah murah (hahahha)

ckds ahra said...

pg langkawi jgn lupa p snorkling..ehhh....anip pg lagi skali lah ek...ni tak aci....iskkk

~ain said...

ckds.. mak kata kalau ko nak ikut boleh. tapi kena nikah dulu. nikah gantung pun diterima.. hahah.. (serius ni, mak cakap gitu!)

ckds ahra said...

hahahha ada plak cakap dgn sy...sy on jerk..belah lelaki ler...tanya tuan badan lelakinya...
i bersedia sokmo..hahahah

~ain said...

dia anak mak looor.. sakit mata pun balik rumah mak.. mintak mak teman pi klinik.. hahhha.. sanggup ke ko ngan 'anak mak' tu? hihihihi

ckds ahra said...

hahahah entah ler....kalu jodoh..i terima jerk..chewahhhh...

Zura said...

insyaallah ktorg g langkawi famili day opisnye...xsabar nk g...