Pembaca Blog Ini...

Sunday, November 29, 2009

Kereta Ben10 Naim

Saya rasa hijau itu cantik.
Tenang je bila rumah bertemakan warna hijau.

Naim juga kata hijau itu cantik.

Dia ada banyak kereta Ben10 berwarna hijau.
Dia tinggalkan semua kereta ini di rumah saya.

Tersengih-sengih Naim sambil berkata,
"Kalau Aim datang rumah Along lagi,
tak payah lah Aim beli kereta lain lagi."

Ye ke ni Aim?

6 comments:

Sidratul Muntaha said...

memang ijau itu nyaman..
tenang..
n ijau itu aderlah kale faveret ayu!!

zh-ena said...

makkk aiiii semua hijau ker..tak suka tgk cartoon BEN10..

ArELeEz said...

nampak ijo tuu.. kagum2.. ;)

Zura said...

hijau...cantik colour tue tp cm katak pisang....hehehe...jgn maree...

~ain said...

ena.. beli kereta yang satu set tu. Semua warna hijau! hahahah.. Ain tak pernah tau ben10 tu cerita kartun pasal apa.. heheh

ayu..hijau itu memang menenangkan jiwa. sebab tu dalam daun dan tumbuhan berwarna hijau. cuba bayangkan daun2 berwarna merah ke, hitam ke, purple ke? haaaa.. mahunya muntah kita setiap hari..

zura.. apa gunanya katak dalam dunia kita ni? haaaa... cuba fikir.. eh eh tetiba berteka teki pulak kan?

areleez.. heheh.. kagum kah?
BTW, selamat berkenalan ye!!nanti saya terjah ke blog awak tau..

abang said...

hijau itu pas,kalau umno biru