Pembaca Blog Ini...

Tuesday, November 17, 2009

Nuffnang lagi

~AUTOPUBLISH

Alhamdulillah...

Cepat pulak perkembangan nuffnang ni sekarang.
Baru je cash out, dah boleh cash out lagi.
Sebelum first cash out tu, nak tunggu cecah RM50 tu ada laaaaa setahun jugak!
hahahhahah

Tapi...
Sekarang ni tak mau cash out lagi laaa..
Biar je dia duk diam-diam dalam tu kan.

Saya berblog bukan kerana Nuffnang tau!
Saya tak tahu pun macam mana nak naikkan earnings kat situ
selain click iklan kat blog orang. (ye ke? ke macam mana?)
Sumpah, i'm not too sure about the concept.
Kadang-kadang Nuffnang email untuk join contest ke apa,
tak pernah sekalipun saya baca habis email2 tuuu..
Saya berblog hanya sebab saya suka berblog.
Itu saja. Nuffnang ni perkara samping-samping je!

Tapi, kalau dah alang-alang nak mengumpul..
Biar sampai 4-5 angka.
Baru sedap sikit kan kan kan?

hehehheh..
Munasabah ke nak tunggu 4-5 angka?
Kalau dengan follower yang macam sekarang ni,
sempat aku jadi warga emas dulu laaaaaa..

Kang ahkak mati,
anak cucu ahkak berebut duit Nuffnang ni kang..
Tak aman lak ahkak di alam sana.
(Mak aiiii, jauhnya berangan!)

Padahal alasan nak cash out earning Nuffnang tu!!!
=)

5 comments:

iDAN said...

Tahniahlah lantaran ramai pengunjungnya di blog tu. & nuffnang tu mendatangkan hasil, saya baru bergerak sikit, entah bila cukup RM50 rasanya baru lagi kut!;

Bagaimana pun sesekali kliklah ke blog saya.

zh-ena said...

klu ena tggu tumbuh janggut la nak tggu 4-5 rat dlm acct nuffnang

honeylanz said...

iyela..1st cash out dekat setahun. now cepat lak naik. has pun x tau cam ne nk naikkan rating..tp suka berblog nih..

~ain said...

iDAN.. hehe.. ye lah.. lama-lama makin ramai pengunjung kan?

ena.. tumbuh janggut putih laaa.. ahahha

has.. kita update je kan. orang nak baca ke idak ke kita tak kesah pun.. blog ni boleh ketagih tau!

Zura said...

sama lah kite ain...nuffnang tue sekadar samping2 je...xretilah nk naikkan earning tue...pastue klau ade email xpnah nye bace smpai abis..