Pembaca Blog Ini...

Thursday, November 19, 2009

OTWC

~Autopublish
(hari ini (Khamis) saya bercuti.. Sebab cuti tahunan banyak lagi. Kemudian tak leh carry forward untuk tahun depan sebab banyak sangat lagi.)


Baca blog ini..

Rasa ragu-ragu je nak merasa nasi lemak, mee kari kat sana..

Hish.. kalau dah was-was baik tak yah kan?

Atau korang ada pendapat atau maklumat lain tentang hal ini?

Kita kongsi-kongsi lah!
Saya pun tak tahu sangat...

3 comments:

honeylanz said...

iye memula pindah new opis yg berjiran dgn OTWC, tiap pagi has b/fast situ. lps tu ada kwn bgtau status halal nye di ragui.. so has stop dah...

zh-ena said...

tu la ena pun baru jea baca blog tu..rasa terwas2 skang nie

~ain said...

has.. itu laaa

ena.. kalau was was lebih baik jangan .. makanan subhah ni bahaya jadi darah daging!