Pembaca Blog Ini...

Thursday, December 3, 2009

Haji Mustafa dan Bakugan Balls

heheh..

Naim ini masih belum reda dengan demam bakugan ball.
Penat betul nak layan dia bercerita dengan bakugan ball.

Masa raya haji hari tu,
dia siap bawa bakugan ball baru dia
sebab nak tunjuk kat saya dia ada bakugan baru..

Alahai..
Minggu ini Naim akan berkhatan.
Dia asyik minta hadiah saja.
Tak habis-habis nak bakugan ball yang besar.
Nak bakugan ball yang satu set lah..

Haji Mustafa yang suka main bakugan ball.


6 comments:

honeylanz said...

naim dgn ac mmg blh geng!
pasal bakugan ball yg besar tu has ada beli utk ac kt pasar mlm rm16 seketul. so far so gud lg..belum barai ;)

hAnIsAh_aMmRaN said...

ahahahaha......aim gile bakugan...gigi yg tgh dua dua dah tercabut...

~ain said...

has.. ye lah.. kalau duk sekali tu mesti asyik duk borak pasal bakugan je. ada ek bakugan yang besar. ain rasa kalau yang kecik2 ni comel je.. kalau besar nau, lawak plak..

icah.. hahahaha.. aku nak gelakkan dia lah nanti.. aim? diam je.... (sambung sendiri ayat ini)

zh-ena said...

haji mustafa main bakungan ball

Zura said...

haji mustafa main bakungan ball...tersama plak komen ngan ena...hihihi..

~ain said...

ena.. hahahha.. lawak kan! ain pun tak paham jugak apekebendanya bakugan ni.. tapi layankan je laaa...

zura.. ek ehh.. tersama ek?