Pembaca Blog Ini...

Friday, February 26, 2010

Mesti Ada Strategi.

Cik abang kata, "Nah, untuk bulan ni!"
Saya jawab (buat-buat pelik) "Aik? Banyak nye?"



Saya tak ambil semua.
Saya ambil dua keping je.
Baik kan saya?


Haaaa...
untung kan abang dapat isteri macam ni punya baik!

Kita mesti ada strategi.....


(Eleh si ain tu... Itu pun nak buh dalam blog ke?)
(Eh.. Suka hati saya lah. Blog saya.......)

6 comments:

ise said...

mmmmmmm jimat poketku

zh-ena said...

duit tu kena letak contoh tu hehehehhehe


yang lebih tu bg ena jea la :D

~ain said...

abang.. jimat? saja je owang nak bagi chance kat abang..

~ain said...

ena.. nanti orang curi ek kalau tak buh contoh..

ena, nak ke? ena kena bodek babah umairah laaa...

honeylanz said...

strategi baik punya ;)
kalu has tu dah ambik semua!! tamaks ;)

~ain said...

has.. orang tamak selalu rugi.. hahhahahha...