Pembaca Blog Ini...

Thursday, March 4, 2010

Jalaluddin Hassan

Aik?
Tak de menda lain ke nak cerita dalam blog?
Hehehe..

Jalaluddin ni kan dia bercakap sangat slow and steady.
Ala-ala romantik gitu.



Sampaikan si Misha Omar
terpaku semacam je saya tengok.
Hehehe

Misha Omar ni siap tanya,
"Anak Abang Jalal yang lelaki tu, umur berapa?"

Jalal menjawab,
"Baru nak ambil SPM. Tapi, kalau Misha nak, tak ada masalah. Saya tak kisah. Umur tak jadi hal."

HAHAHAHAHAH.
Kalau saya jadi Misha, malu ok!
Menyesal tanya soalan macam tu.

Ini rancangan Sehati Sejiwa TV1.
Tak ingat bila punya siaran.

6 comments:

Tihara said...

owh program ni..saya tengok ari tu..mustapa kamal n susan menon..

ise said...

hari rabu kol 2

~ain said...

kak tihara... ain pun tengok juga yang mustafa kamal tu.. yang bob lokman pun tengok juga. tp biasanya tengok yang ulangan je..

~ain said...

abang.. ooooo.. kan saya dah kata, abang mmg ingat intisari program tv.. hah hah hah

zh-ena said...

ena tak suka lalaluddin hasan nie
mcm gatal jea :p

~ain said...

ena.. a'ah kan gatai je bunyi nya.. kalau dia memandang tu, dgn muka2 sekali ala-ala stim. ahahhahahah