Pembaca Blog Ini...

Monday, May 17, 2010

Alhamdulillah... Syukur nikmat!



Pagi tadi menemani suami tercinta.
Jadi, pompom girl je!
hahahah


Alhamdulillah..
Cik abang berjaya dapat kerja
dengan firm arkitek tu
dengan prospek yang lebih baik
dari kerja yang sekarang.


Setelah beberapa lama
dia pening kepala memikirkan hal kerja lama.
Sabar betul cik abang saya ni.
Kalau ahkak, dah lama ahkak give up.


Yelah, mungkin dia memikirkan bini nya
yang mahu beli itu ini kan?
Itu yang dia bersabar je.
Hahahaah



8 comments:

honeylanz said...

Alhamdulillah... en.lan pun tgh berusaha..mau balik keje KL ;)

~ain said...

has... semoga en lan pun berjaya dapat kerja di KL. Tak yah PJJ lagi kan... ~amin

chugie said...

Alahmdulillah.. tahniah untuk ur HB

~ain said...

chugie.. itulah.. syukur sangat. sebab sebelum ni dia asyik tension je keje ngan bos lama.

zh-ena said...

alhamdulillah..dipermudahkan semuah hal utk ain dan hubby..

harap di tempat baru lebih better dr yg lama kan..

Zura said...

cantik design tue..

~ain said...

ena.. amin...

~ain said...

zura.. itu search kat encik google tu.. pinjam.. hehhe