Pembaca Blog Ini...

Wednesday, June 2, 2010

Busu bagi cuppies!

Sticky Mode

Busu (adik ayah saya)
selalu kata nak bagi cuppies..

Asyik tanya, bila nak balik Serdang je.
Dia nak buat kek cawan untuk saya.
Baik kan busu saya?
heheh


Nama adik beradik kitorang semua ada.
heheh

A'am montel love Ji.....
Kontroversi betul!
Naim excited tengok kek cawan.

Mulut dah lah comot.
Pepagi buta busu datang hantar kek,
semua tengah tidur lagi.
Lepas tu terus je bangun, tak cuci muka semua..
terus makan kek cawan..

Nikmat betul.
Alhamdulillah.


Kek cawan ni adalah paling sedap di alam fana ini.
Serius..
(bukan sebab kek cawan ni free tau!)
hahahah


Korang kalau nak try,
boleh order kat busu saya.
Busu saya aktif di sekitar Bangi.
Boleh add beliau di Facebook.


atau busu saya boleh dihubungi di
013-3281903 (Fidah Kek Cawan)


10 comments:

Tihara said...

memang nampak cantik n cedap2

~ain said...

kak tihara.. mmg sedap pun. kek cawan yang paling sedap pernah ain rasa.. bukan nak puji sebab dia busu saya. memang sedap pun..

ise said...

Di manakah namaku...tidak ada rasanya

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

chanteekkkkk


sedaaappppp


lap lap mulut ngan tisu....
air liur leleh.. :D

haslina said...

sodappppnyerrr...

~ain said...

abang.. 2nd batch kan ada nama abang kan?

~ain said...

mimi... siannya.. cukup tak tisu? HAHAHAH

~ain said...

kak haslina.. sedap.. tapi tak de laa sesedap nasi berlauk.. hahaha

chugie said...

emm nampak menarik ni.. cantik plak tu..

Zura said...

sweetnye...