Pembaca Blog Ini...

Monday, May 24, 2010

Lip Care


Saya tulis di FB:
Nivea Lip Care Essential ni baunya sedap laaaaaa..
Rasa nak gigit je dia punya isi dalam. hahahah


Saya selalu juga pakai lip care ni.
Kalau saya rasa macam bibir sangat teruk dan tak mau pakai lipstik.
Kalau lip balm memang suka sangat kat Nivea.
Buat masa ni, saya gunakan ini...


Nivea Lip Care Essential



Semasa mula-mula berkenalan dengan
rangkaian Lip Care Nivea ni,
saya selalu peradak mak saya punya
Nivea Lip Care for Repair and Protection
Yang ini rasa dia ada methol2 sikit.
Maksudnya berangin laaa sikit.



Lepas tu, saya ngan Icah beli ini.
Saya beli ke ek?
Ke saya pakai yang dia punya?
Ke mak yang beli, pastu kitorang kongsi2 pakai ye?
Tah....
Tapi, saya ingat
Nivea Lip Care Cherry Kiss ni ada rasa manis-manis sikit.
Baunya macam buah cherry.


Sekarang, kalau Icah ada kat rumah..
saya suka cilok dia punya
Nivea Lip Care Strawberry Kiss.
(Mesti setelah baca entri ni,
dia terus fikir kat mana nak pi sorok lip care dia)

Dah lama dah saya tengok minah tu dok pakai yang ini.
Ntah bila dia nak tukar perisa lain.
Boleh gak saya try2..
Hahahha



Secara keseluruhannya,
Nivea Lip Care
memang best!

Korang pakai lipbalm apa ek?


Upsssssssssss...
Ini bukan adventorial nuffnang ek!

=)



4 comments:

honeylanz said...

has pun nk angkat tgn..soking.. mmg best Nivea Lip Care ni... tp selalu missing in action...hehehe

Zura said...

bestnye dpt pkai bende2 tue...zura xbleh langsung pakai sbb alah lah...tgk mmg berkenan je...

~ain said...

has.. best kan? kena beli byk2 laaa.. hilang satu, guna yang baru.. hehe

~ain said...

apesal zura elergik?