Pembaca Blog Ini...

Friday, May 21, 2010

Ralph Lauren Romance Women Gift Set

Suami: Yang, sakit kepala lagi tak?

Isteri: A'ah.. sebab tak dapat RALPH LAUREN ROMANCE WOMEN GIFT SET!

Suami: Dahtu, kenapa tak beli?

Isteri: Tak nak lah. Sayang duit.

Suami: Bagus juga fikir macam tu.

Isteri: huahuahuahuahuahua.. (Ingatkan dia mau belanja!)




15 comments:

Nurhayati said...

hihihi yati pun ingat dia nak belikan.. rupa2 sobsobsob.. takpe teruskan sakit kepala tu lagi..mana tau esok dia ajak pegi beli.. yeyyy

eRiNsZ said...

wawwww ini fav sayer....

honeylanz said...

esok..nak wat sakit kepala gak la ;)

Tihara said...

comel je gift set ni

CkDs AhRa said...

wangi perfume nie...mmg best..sy suka...

~ain said...

yati.. ahahah.. usaha tangga kejayaan kan?

~ain said...

erinsz.. baunya harum sungguh kan?

~ain said...

has.. untung2 dapat perfume lg hebat.. heheh

~ain said...

kak tihara.. a'ah.. comel sebab tu sakit kepala kalau tak dapat.. hahahhah

~ain said...

ck.. ye laaa.. ko tgk.. siap dgn body lotion, body shower gel.. harus semerbak bilik i nnti. supaya dapat layanan umpama pengantin baru.. (hahaha.. berangan je ni)

~ain said...

ck.. click laaa kat gambar tu boleh terus ke website yang juai perfume ori.. gilek ah..

ise said...

Takyah beli,buat laku bisnes dia jek.beli yang pasar malam jek

~ain said...

abang ise.. ye laaa ye laaa ye laaaa...

zh-ena said...

apa lg guna la senjata rahsia ain tu hehehhehehehe

~ain said...

ena.. senjata tu mahal tu. kalau guna selalu, dah tak laku dah.. hahahaha