Pembaca Blog Ini...

Sunday, June 27, 2010

Not bad



Ok laaaa kan gambar dari gadget baru cik abang.
Orang lain dah berzaman pakai gadget canggih manggih.
Kitorang? Macam batak sket laaa...
Macam tertidur 30-40 tahun dalam gua, pastu ni baru tersedar.
Baru je kuar dari gua..
hahahhaa..
(Ko ingat ko Ashabul Kahfi ke apa?)


Bak kata pak mertua,
"Kerja pegawai, tapi handphone...(sambung sendiri laaa)"
Saya pedulik apa. Saya masih dengan Cokia saya tu.
~Pak mertua i pun pakai ExpressMusic, ok!
Ringtone dia lagu Mawi.
Kalau lupa off masa nak solat, bergegar surau.....


Harap maklum


Heheh

Sup tulang dalam mangkuk tu not bad juga.
Tu yang licin tuuuuu..

2 comments:

Tihara said...

tak kesah laa henpon pape pown..yg ptg leh guna..hihi

~ain said...

ye kak.. kalau macam ain ni yang pkai hndphone untuk call sms je, tidak perlulaaaa yang canggih manggih ni..