Pembaca Blog Ini...

Friday, June 11, 2010

Teruja


Sejak semalam, lepas dapat call panggil interview...
Kepala otak sibuk duk fikir nak belajar...
Sebelum tidur pun asyik berangan macam mana nak jawab exam.
Duk recall detik duduk dalam dewan exam 3 jam.
Bila keluar kepala pening macam hape..


Lepas tu duk teringat masa buat nota warna warni.
Berebut pi beli text book.. (kali ni saya nak pinjam kat library je laaa~hahahah)
Masa study week, balik rumah mak. (tapi, skrg tak boleh dah)
Study sampai lewat pagi.. hahahha


Lepas tu duk bayangkan barang apa nak kena ada nanti.....
Dan tak semestinya kena beli...
Ada yang dah ada.


Pencil case (dah ada.. tapi penuh ngan marker pen)

Kertas A4 (hmmm.. amik kat opis je laa)

Test pad (kena beli)

Buku catatan (PTS dah bagi)

Scientific calculator (haaa.. minta balik kat Imah.. hahhahah)~matilaaa kena karate ngan Imah

File (kena beli)

Pen dan Stabilo highlight warna warni (kena beli, tak sabar nak pilih.... kat Mydin ada sebeban)

Beg ke kuliah nak buh text book (Dah ada.. Tapi, nak beli juga)

Printer (cik abang kata nak belikan)


Oh.... penantian satu penyiksaan!

4 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

kertas A4 amik kat opis...?? BIG NO NO dear.. g beli sendrik satu rim... berkat sikit nak anto assignment.. heheheheheh percaya lah...

~ain said...

Hahahaha.. lecturer boleh amik 4 rim per semester.. tapi betul juga kan.. nanti ain beli sendiri laaa.. hahah.. tQ for the BIG NO NO itu..

hAnIsAh_aMmRaN said...

uyooo..along tgh smgt!ahahaha

~ain said...

icah.. diam laaa... hahahha.. harap2 kalau aku dah mula belajar, aku tak terjelepok depan pintu rumah sebab tak boleh tahan cabaran.. hahahahahGAHAHAAH