Pembaca Blog Ini...

Monday, July 19, 2010

Radix Fried Chicken yang entah bila dapat makan.

Ha.. lunch time!
Tapi, saya puasa..
Maka hari ini tidak ada aktiviti brunch!
heheh


Meh, update blog!


Petang semalam,
cik abang nak hantar geran kereta lama tu kat owner baru.
Kan, dah jual hari tu kan?
Tapi, bank masih belum kasi geran.


Hampir sebulan baru geran nya
sampai kat bank cawangan Kuala Terengganu.
Sudah ada geran, senang laaa buat urusan tukar milik semua kan.


Semalam, lepas kerja cik abang ajak teman pi Kota Bharu.
Pembeli tu orang Kota Bharu.


Syukur, akhirnya settle juga urusan jual beli kereta lama.
sudah boleh beli kereta baru


Kitorang plan nak singgah kat sini...
Di Kota Bharu ada buka outlet RFC ni..
Tapi, tetiba semalam (Isnin) tak beroperasi pulak.
Kenapa ek?


Dekat pintu tulis notis,
tidak dapat beroperasi hari ini atas sebab-sebab teknikal!


Dah de rezeki laaaa tu!

4 comments:

Sidratul Muntaha said...

makan,makan,makna jerlah ko ain!!
aiii.
aku dah takleh gila mkn
nak diet,nak pose n nak kurus!1
hhu..ni kes sadis termimpi nka pakai victoria secret tpi tak lepas!!
ahaha

~ain said...

haha... dah lapar,makan laaa oi.. takkan nak pi mandi sungai lak.. hehehe

takpe, ayu.. dah nak m asuk bulan puasa ni.. boleh shred 5-6 kg.. biar lerai lemak2 degil dari badan.. hehe

Zura said...

wow...boleh try restoran nie...

Mama Hanim said...

rfc mmg best.. kt sp full sokmo..