Pembaca Blog Ini...

Sunday, August 1, 2010

Beli langsir di Jakel Shah Alam

Hari Jumaat hari tu
pergi beli langsir mak kat Jakel.


Mula-mula ambil Icah kat UiTM Shah Alam.
Dia duduk kat Kolej Mawar yang hebat.
ada orang menjadi ular jadian. hahahhah


Kat pintu belakang UiTM tu dulu kosong je.
Sekarang dah ada Wisma Jakel.
Jakel ada 85% off sempena raya.


Ambil kesempatan untuk beli langsir rumah baru mak kat Melaka.


Naim memang suka buat muka macam tu.
Saya pula memakai tudung Lycra.
Lycra ye adik adikku wahai icah dan imah..
Hak hak hak....
(lawak adik beradik je paham)

Pilih memilih.

Dapat juga beli langsir mak yang sangat simple dan cantik serta murah.
Mak kata, paling penting.....
Senang nak jahit!


(Mak jahit langsir sendiri je)

4 comments:

Tihara said...

best nya ade Jakel baru buke ye..tp jakel ni byk kat klang valley jeh..kt pantai timur takdew kan

Sidratul Muntaha said...

lycra
ahahahhah.
aku pung paham!
ahaha.
nak gelak lagi nih.
ahahahhaha.
adei.sakit perut!

~ain said...

kalau kat pantai timur ada kot kat kota bharu.. eh tapi tak pasti laa pulak.. rasanya kalau kat pantai timur, saleem aziz kot popular kan..

~ain said...

ayu.. hahaha mana aku tahu sebutan dia macam tu.. heheh