Pembaca Blog Ini...

Wednesday, September 1, 2010

Makan Kedai

Hari ini hari Rabu.
Tak tahu nak update apa.


Tapi, nak cerita....
Semalam kami berbuka puasa kat luar.
Gambar ada, tapi malas nak transfer!
Balik kang aaaa yea..

**************

Dah transfer gambar...

Ini makanan saya dan cik abang.
Sara (baby) yang bermuka garang, macam nak telan kamera..
hihihi
Berbuka puasa dengan family cik abang.
Makan ramai-ramai...
Bayar sorang-sorang..

Hehehe..

Tak de lah.. pak mertua nak belanja..
Abah kan dapat bonus RM500 untuk pesara kerajaan.


5 comments:

Zura said...

tuelah kan..sume org nk keje gomen..tp swasta pun still leh hidup jgakkan...haehe

~ain said...

kalau semua orang duk kerja gomen, siapa nak kerja dekat syarikat-syarikat swasta? sape nak bayar income tax ribu2 kat gomen setiap tahun.. hehehehe fikir sendiri aaaa, kan..

kengkadang, bukan nak kata apa laaaa... ada orang keje gomen ni berlagak ah.. tak tahu apa yang dilagakkan ... heheh (maaf.. ini bukan semua.. SEGELINTIR je tau!)

Sidratul Muntaha said...

hmm..
yelah sgt best keje gomen.
takde maknanya..
sama jer..
besar periuk ain,besar keraknya..
yg seronok keje ni..baik swasta ker..gomen ker..
janji ko punyer level grade 40 ker atas or senang citer jdi academician cam ko or manager ranking lagi bagus..
tak pyhlha nka citer psl pencen ker ape.
bg aku..
epf ko byk tu baru best...
takderlah harap sgt pencen..
simpn insuran punlagi bagus..
belum pencen pun dah merasa sikit..
bg aku,jgn jumud sgt..
tak baik..
mana2 pun ade pro n cons..
klu duk gomen..
tak berdikari..
klu swasta ati kering..
cam laki aku
keje swasta tak,gome pun tak.
keje dgn cina..
mmg kejam skunk ati dia.
ahhaha

~ain said...

hmm.. panjang nye ko membebel ayu.. yelah, kalau kerja dengan cino mmg kena daya tahan yang hebat.. heheh apapun semua tu rezeki masing2 laa.. ada baik buruk.. yang aku tak boleh blah ni, orang gomen yang berlgak bagus sebab kerja gomen.. hahaha.. tak baik kan...

CkDs AhRa said...

hahahaha..yer2..betul2...ada pro n kontra...org gomen malas..org swasta rajin...hehehehe..tu org gomen gemuk...ors swasta kurus(eh ada kaitan ker????)hahahahah