Pembaca Blog Ini...

Tuesday, November 9, 2010

Bersabar dengan Nuffnang!

Duit Nuffnang dah banyak dah.
Maksud saya, lebih banyak dari yang pernah saya cash out sebelum ni.
Bukannya bermaksud lebih banyak dari u ols!
Saya tau laaa blog remeh temeh macam saya ni,
mana lah layak nak menandingi blog u ols!


Bukan senang nak kumpul sebanyak itu.
Sebab tangan saya memang gatal terlebih nak klik cash out!
Saya nak cash out sekarang.
Tapi, cik abang kata biar dulu laaa.
Kot kot boleh top up nak beli sportrim katanya?
Hahaha
(Banyaklaa dia punya sportrim)


Saya ikut cakap dia sebab dia pun ada share juga.
Blog dia pun share akaun Nuffnang yang sama dengan saya.
Takpe.. takpe.. Saya sabar lagi sikit!


Cakap pasal cik abang...
Teringat pulak semalam.
Dia sampai awal kat rumah.
So, dia call saya ajak makan kat luar! (saya suka)
Saya pun ambik ah dia kat rumah.
Lepas tu, dalam tempat duit syiling WUH ada duit RM5.
Duit lebih ke pasar kelmarin.


Terus cik abang buat lawak ngekngok,
"Haaaaaaaa!! Ada duit! Duit isteri.. Nak pau laaa"


Saya pun macam,
"Apesal pulak! Duit owang laaa tu!"


Duit haku yang RM5 tu jugak dia nak pau.
Kah kah kah...


Kelakar tak?
Korang memang tak paham kot.
Sebab tu korang rasa tak kelakar!
heheheh

(Entri syok sendiri)

10 comments:

chugie said...

betul tu.. bila tengok duit nuff dh makin meningkat, tangan ni gatai je nak klik2 cash out kan.

Zura said...

ahhaha...apelah ain nie...

Sidratul Muntaha said...

aku paham laaa..
ni mesti kes duit singgit ingt 50...
ehehhee..
tak lupa laa n3 tu

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

salam..
gurau gurau laki bini... :D


romantik.. :D

// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

~ain said...

chugie.. mmg aaa.. gatal tgn.. gatal mata.. hahaha duit beb.. duit.. hahah

~ain said...

zura.. kenapa? =)

~ain said...

ayu... hahhaa ye aaa.. sejak hari tu, aku mmg gelak aa kalau dia nak amik duit dalam wallet aku..

~ain said...

mimie.. mmg ain selalu ke blog mimie.. kalau mimie update buh gambar lagi best! heheh

risanur said...

ain, nak bg tahu yang risa dah terima hadiah dari ain semalam...tq ye...

haslina said...

hikhik....x pe..demi suami apa saha boleh...

kan kan...