Pembaca Blog Ini...

Friday, November 12, 2010

Inspira

Semalam kan, saya cuti!
Hamboi..
Asyik cuti je.
Alaaaahai, cuti banyak..
Kalau duk bawa tahun depan pun belum tentu habis kan.
Lainlah kerja gomen.
Boleh buat 'tabung duit' dengan cuti yang tidak digunakan apabila tiba waktu pencen.
[Rezeki masing-masing]



Saya cuti sebab cik abang teman dia ke satu tempat.
Ke mana?
Tak yah aaa cite kat blog.



Dalam perjalanan pulang, kami singgah kat Proton.
Cik abang nak tengok Inspira.
Tengok je laaaa.
Nak beli idak laaa mampu dan juga idaklah perlu.


Dia saja nak tengok.
Saya malas nak turun.
Tapi, sempat ambil gambar dari dalam kereta.

Cik abang kata (saya ulang je) dia suka Inspira ni.
[Saya tak de perasaan pun]
Menurut cik abang lagi, memang macam Lancer GT yang Mitsubishi produce.
Ada laaa beza sikit-sikit kat bumper dan dashboard kot.
Beza dari segi harga tok sah cakap laaa kan!
Memang aaaa Proton lagi murah dari Lancer tu.



Apa lagi, korang?
Siapa lagi nak support produk buatan Malaysia kalau tak rakyat Malaysia?



Hahahah


4 comments:

Imran Yusof said...

Lebih elok sekiranya Ispira itu model Dell... !!

Ada peluang buat duit dengan penulisan...ehehehe

Zura said...

design dia lawa...berkenan..nk g tgklah nti...

~ain said...

ayah... hahaha memang dah! =)

~ain said...

zura! memang lawa laa.. cik abang kata, mmg lawa.. ain? tak de perasaan.. jejejeje