Pembaca Blog Ini...

Wednesday, November 3, 2010

Kuantan? Kenapa asyik Kuantan je?

Assalamualaikum...


Semoga korang sihat dan bahagia hari ini.


Hari ini adalah hari Rabu.
Esok hari Khamis.
Lepas tu Jumaat, Sabtu..


Lepas tu Ahad..
Sekarang tengah berdebar-debar.
Semalam dapat berita kurang enak.
Cik abang kena hantar kerja Kuantan.
Projek yang cik abang handle kat Unisza ni kena stop.
Kontraktor kena terminate.
Maka, kena re tender laaaa..
Makan masa juga nak masuk tender kan.
Takkan nak suh cik abang masuk opis.
Silap hari bulan, boleh jem urat saraf dan medula oblongata cik abang itu..
hahahha


Kenapa laaa Kuantan?
Jauh tau dari sini.
Paling cepat pun 4 jam baru sampai Kuantan.
Memang tak boleh ulang alik laaa...
Sebab jauh sangat.


Cik abang cerita, 2nd boss dia ingat cik abang bujang lagi.
Maka, bila bos besooo nak anto Kuantan.. 2nd boss pun setuju laa..
Gilak aaaaaa....
Ada ke macam itu punya tua, dia kata bujang?
Hilang daya menaakul ke apa?
Hahahha larikssssssssssssssss!!
(Nasib baik 2nd boss (perempuan) tu tak goda laki aku)


Hari ini, cik abang nak pi jumpa bos besooooo untuk bincang semula.
Harap-harap Allah bukakan hati bos besoooo.
Harap-harap buah hati saya tak perlu ke Kuantan!


6 comments:

Joy said...

abe mu awet mudo tu.. sbb tu dia igt bujang ;)

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

im Cik Angkuh..
i new blogger..
kindly be my follower..
tq so much..and i enjoy read your blog anyway..

Tihara said...

AKK PON IGT DIA BUJANG LG..HEHE, GURAU JE, TK KAN LAA TK RETI TGK DIORG TU KAN :)

~ain said...

joy!! statement yang bahaya tu!

~ain said...

cik angkuh! selamat berkenalan....

~ain said...

kak tihara... tak nak kawan akak dah! huk huk huk.. (gurau je)