Pembaca Blog Ini...

Thursday, December 9, 2010

Orang bank nak jumpa!

Abang baru call.
Dia kata bank yang kami submit application
untuk housing loan tu call dia.
Pegawai bank tu nak jumpa kami.


Tapi, abang kata minggu depan sahaja laa sebab abang dah nak pi kerja dah.
Kerja jauh... takleh lambat sangat!


Macam menakutkan...
Sebab tak pernah buat urusan macam ni.
Pernah buat loan kereta je.
Loan
rumah tak pernah.
So, macam mana ek?


Korang ada pengalaman tak?
Kenapa orang bank tu nak jumpa ek?


Hahahaha..
Ahkak nebes!
Padahal beli rumah kecik je.
InsyaAllah, rumah ni untuk investment masa depan.
Akan ada sebuah dua lagi lepas-lepas ni jika Allah izinkan!
~Amin~

2 comments:

Tihara said...

nak sign agreement kut..jgn laa nebes ek ;)

Joy said...

ohh.. xpe pape tu..just nk berkenalan dgn lebih mesra ;)