Pembaca Blog Ini...

Tuesday, December 7, 2010

Nak tanya pasal BB Cream.


Masa balik raya haji kat kampung hari tu,
si Icah memperkenalkan kepada saya tentang BB Cream.



Dia beli kat Sasa dia kata.
Dr. Young punya BB Cream.



Dia siap melobi lagi.
BB Cream Dr. Young ni bagus aaa dia kata.
Tak macam jenama lain..
Nampak macam best.



Korang?
Pakai BB Cream tak?


Untuk apa sebenarnya BB Cream ni?


Sekarang ni, rata-rata jenama kosmetik ada BB Cream ni kan?

4 comments:

PUANSTOBERI said...

Err..tk buleh nak komen sbb rasanya kak Reen nyer krim takde BB.. ke ada.. entah..tatau plak. huhu

~ain said...

kak reen.. biasa kita pakai mosturizer je kan.. bb cream ni macam foundation. tp apa ek bezanya dengan foundation..? hehe

Joy said...

pakai BB cream silky girl 01 natural

Tihara said...

cam menarik..tp akk pn tk tau pape pasal BB..waiting 4 another comments.. :)